si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Edition for Men & Woman

Mirosul placut ne da personalitate si poate spune multe despre persoana noastra .Intotdeauna parfumurile fine cu miros proaspat ne atrag atentia prin starea placuta pe care ne-o creeaza.Fiecare persoana se diferentiaza de celelalte prin mirosul sau aparte.Parfumurile naturale sunt preferate din ce in ce mai mult intru-cat pielea si hainele nu sunt afectate.Apa de colonie are o combinatie proaspata care imprima mirosul discret al buchetelor de flori albe pline de emotii pozitive.

Lasa-te fermecat de aromele proaspete si ispitoare ale parfumurilor 25th Edition for Men Cologne si 25th Edition for Women Eau de Parfum. Create special pentru Forever Living Products de doi dintre cei mai renumiti parfumeuri francezi aceste esente deosebite ofera veritabila placere a unui subtil elixir
Un cadou perfect pentru sarbatorile de Iarna . Bucurati-va cu produse de calitate !

Pentru a comanda la pret de distribuitor apasa Aici.

Hoinar prin natura


Toamna isi prelungeste viata si ne ofera tuturor celor cu spirit de de hoinar sa cautam mirajul zilelor frumoase. Intre ceata si cerul albastru rosiatic se intrezareste  soarele cu razele palide care ne indeamna sa intram in jocul naturii minunate. Pasii ma indeamna sa parasesc aleile asfaltate si sa  hoinaresc printre arborii dezgoliti de frunzele aurii pentru ca sa simt pamantul cum se bucura de admiratie. Frunze cazute precum ostasii la razboi isi plang durerea despartirii   : ele   gem strivite de  pasii mei si canta un imn de fericire trista. Indraznesc sa ma cufund in mijlocul naturii si sunt cuprinsa de tainica emotie  fiind cuprinsa de valuri de caldura ce ma strabat din cap pana-n picioare. Ma intreb in tacerea diminetii daca nu cumva am uitat de caldura pamantului ?! cand aprope nimeni nu indrazneste sa gandeasca o mica aventura de hoinar    Am descoperit natura exact asa cum am intalnit-o prima oara in viata mea;in copilarie si am inceput sa continui conversatia exat de unde am ramas.   Simt cum fiecare frunza si fiecare ramura golasa are sa-mi spuna ceva si  mai simt ca toate imi asculta cantarea mea ce vine din suflet.
Hoinaresc in fiecare dimineata prin mica mea padurice unde simt ca sunt asteptata  de  suflarea naturii sa facem   planuri pentru o noua zi.  Ating copacii pe trunchiul lor  cu coaja luciosa si tare si ma umplu de energia curata  de care am nevoie.  Inspir sanatate  din lumea pe care mi-am creat-o in mijlocul bucatelei mele de rai si expir ceea ce nu-mi place din organismul meu.  Gasesc in natura simplitatea de a ma bucura si de a ma confensa fara sa am teama de nimic. Aici sunt ca acasa si simt ca de fiecare data cand revin cineva imi zambeste Divin. Aici in natura sunt conectata la realitate si chiar de aici am inteles ca viata este o experienta sau o lectie, ca nimic nu-i mai frumos in acesta lume decat lucrurle simple .
Iubeste natura si vei vei descoperi cine esti !

Cornulete cu rahat


Deseori dam timpul inapoi si regasim traditionalele cornulete care ne-au indulcit copilaria. In ajunul sarbatorilor fiecare gospodina gatea cu dragoste multe feluri de mancaruri  traditionale iar cozonacul si cornuletele nu lipseau  de la o masa bogata. Pentru incepatoare am o reteta usoara si care da rezultate bune intrucat cornuletele vor fi fragede si gustoase iar copii isi vor aminti de ele toata viata.

INGREDIENTE
300-500 grame rahat
1kg. faina.
200g untura sau  margarina pentru prajituri (Unirea.)
200ml. lapte
1 lingurita bicarbonat de sodiu (nestins)
100 g zahar pudra

Amestecam untura sau margarina cu laptele caldut, adaugam bicarbonat de sodiu.
Se adauga faina treptat, framantam pana abtinem un aluat tare.
Lasam aluatul sa se odihneasca dupa ce l-am framantat bine.
Taiem rahatul in cuburi.
Intindem foaia  dar nu foarte subtire si o taiem in romburi sau tringhiri.
Asezam rahatul pe tringhiuri si rulam
Se aseaza cornuletele pe tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.
Cuptorul v-a fi incins la temperatura de 180 de grade si se vor tine la cuptor in jur de 20 -30 de minute.
 Se dau prin zaharul pudra si se aseaza pe platoul preferat.

Sa aveti pofta !