si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Alergiile - Sensibilitatea Organismului

Perioada lunilor Mai si Iunie este o perioada dificila pentru persoanele sensibile la polen , puf si la anumite arome . Alergiile apar atunci cand sistemul imunitar este slabit si interiorul organismului nu are cu cine sa se lupte , de aceea lupta continua in afara cu mediul inconjurator .

Diminetile sunt foarte frumosae si au un parfum aparte ; salcioara inflorita raspandeste mirosul sau cu iz de vraja dar care produce disconfort persoanelor alergice .
Iasomia este o alta floare care este placuta ca aspect prin florile sale aranjate in ciorcline si care are un miros placut asemenea la malul marii ; dar care la randul sau poate irita organele respiratorii : Sunt mult mai multe Flori care pot da reactii alergice si acestea sunt in functie de fiecare organism in parte.

Tratarea alergiilor ( Retete naturale ) :.
-> cu ulei de porum ( 4zile )
-> infuzie de coada soricelului o lingura floare la 200ml apa , cani pe zi
-> trei frati patati 50g+ flori de coada soricelului 10g+flori de levantica 5+talpa gastei 20g+radacina de brister 15g :
din acest amestec o lingura , peste care se toarna o cana cu apa fiarta si se consuma 2-3 cani pe zi timp de o luna.

Linistea este cea care ne da raspunsul !

Locuri de vindecare

In fiecare zi ne punem multe intrebari la care inima noastra poate raspunde dar iubim si aprobam ceea ce ne dicteaza mintea; si asa continuam sa cautam in locuri care nu au nici o legatura cu noi si cu originile noatre. Se apropie vacantele si ca tot pasionatul de natura incerc sa caut un loc care sa-mi incante sufletul , pentru ca acolo unde linistea canta si sufletul omului devine una cu natura. Frumusetile acestui loc va v-a impresiona si ve-ti descoperi adevaratele minuni pe care le doriti sau chiar le cautati. nu este nevoie sa cautati exoticul in alte tari , el este aici la noi acasa intr-o forma mult mai frumoasa si originala. Aici linistea te cuprinde , aici iti poti vindeca bolile sufletesti cat si cele trupesti asa cum s-a intamplat in vremurile trecute cand un barbat pe nume Techir calatoarea impreuna cu magarul sau in cautarea unui loc minunat. Lacul Ghiol a fost cel care i-a vindecat bolile reumatice in timpul sederii sale pe malurile apei. Descoperind efectele benefice in vremurile trecute , apoi uitate de noi oamenii ne reantoarcem cu drag pentru vindecarea noastra. Manastirea Sfanta Matria din Techirgiol inbina frumusetile sacre ale credintei cu medicina ,aici fiind un centru de tratament modern foarte cautat candva de catre turistii straini. In curtea manastirii se gaseste statuia Sfantului Pantelimon care poate indeplini dorintele celor care cred in minunile sale . Locuri minunate si infrumusetate de oameni cu sufet mare , nimic nu poate fi mai placut privirilor noastre decat o priveliste care poate patrunde cu frumusetea sa pana la ochiul sufletului.Romania este o tara minunata si frumoasa cu oameni pe masura.



Cafeaua , moment de bucurie.

IN FIECARE CAFEA EXISTA INIMA CUIVA !

Diminetile noastre sunt mult mai frumoase atunci cand ,cafeaua cu aroma ei speciala ne patrunde simturile. Toate gandurile din zi si din noapte dispar si grijile sunt inlocuite cu placerea sau pasiunea unuei cesti de cafea. Sursa de energie pe care cafeaua o transmite intregului organism este substanta numita cofeina , ea este ca un stimulent de care avem nevoie. Intreg mapamondul consuma cafeua ca pe un produs natural intrucat se cultiva din antichitate si este raspandita prin serviciile de export si altor popoare care o indragesc.
A savura o cafea pe zi este o placere , o bucurie si un moment de relaxare numai ca trebuie stiut cat de importanta este cantitatea. Cei care inteleg ca toate pe lumea aceasta au o limita vor constientiza ca sunt expusi la dependente ,de aceea o cafea sau cel mult doua sunt suficiente pentru o zi . Avand in vedere ca organismul uman treptatissi ingreuneaza functiile si mai pierde din vitalitate , trebuie sa luam in calcul temperarea gusturilor inclusiv al cafelei.
Cafeaua este benefica sau poate fi daunatoare in functie de afectiunile pe care omul le dezvolta pe parcursul vietii.
Sunt destule persoane care consuma cafea intr-un mod exagerat, pentru ca spun ei ca; se simt mult mai bine, mai relaxati , dar uita un singur lucru ei nu stiu cand sa se opreasca.Acest lucru ne arata ca dependenta isi spune cuvantul; prin cresterea zaharului in sange organismul simte nevoia de a improspata nivelul zaharului intrucat acesta creste repede si scade la fel de repede fiind nevoiti ca intotdeuna cafeua sa nu le lipseasca. De aceea consumul de apa trebuie sa creasca pentru a vitaliza organismul si pentru al improspata inlocuind cafeua in cazurile de dependenta. Pentru cei care stiu sa sa se foloseasca de aroma cafelei fiecare zi va fi o binecuvantare. Fiti constienti ca fiecare gust placut ne aduce cate-o bucurie dar nu exagerati.

Mierea, dulcele florilor

Taraba cu miere la Curtea de Arges.

De cum a sosit primavara natura incepe sa schimbe haina si odata cu ea incep sa apara micile si frumoasele insecte care aduna bogatiile din florile ce parfumeaza intreg universul. Din intreg coloritul campiilor, a dealurilor si livezilor o armata intreaga de zumzaitoare , strang din zori si pana in seara nectarul florilor. Fiecare floare indiferent de nume isi deschide petalele pentru doua anotimpuri si intreaga natura devine o mare uzina. Harnicutele albine strang dulcele florilor si cu aripiorele lor fine zboara catre stupul care casa depozit si unde domneste cea mai mare curatenie. Aici asteapta chimistii caare transforma totul in miere. Mierea poate fi Poliflora, de salcam, de tei , de mac , de menta , de rapita in functie de culturile din jur.

DE CE MIERE?

Dulciurile sunt placerea noastra a tuturor, dar consumate in mod consecvent duc la un apetit ridicat mai precis la dependenta. Zilnic vom fi supusi poftelor si dorintei de mai mult dulce , ceea ce poate provoca disfunctii ale organismului. Se cunosc cazuri frecvente de cresteri in greutate intrucat organismul nu mai poate produce singur substantele de care are nevoie si atunci automat un organ intern v-a suporta consecintele. Un inlocuitor al zaharului poate fi mierea de albine care ne inbunatateste functiile organismului, in primul rand dandu-i energia de care are nevoie. Mierea de albine poate fi introdusa in alimentatia noastra incepand de la indulcirea unui ceai si pana la prepararea unor dulciuri care sunt mult mai savuroase decat cele din cofetarii. Mierea poate fi un aliment si chiar un medicament, intrucat consumata zilnic poate inbunatati digestia , tranzitul intestinal siin vindecarea anemiilor. In compozitia sa printre multe alte vitamine se afla complexul vitaminei B care este necesara intregului organism. Sunt foarte multe produse pe baza de miere , polen si laptisor de matca care dau rezultate bune in multe alte afectiuni impreuna cu un regim alimentar ; ceea ce trebuie inteles ca in orce afectiune este nevoie de schimbarea stilui de viata deci si in alimentatie. Mierea se foloseste cu succes si in cosmetica , infrumuseteaza si da luminozitate tenului. Mierea de albine este folosita din antichitate si era denumita "Hrana zeilor"
Putem deveni mai sanatosi mai frumosi si totodata mai buni consumand miere de albine de o calitate foarte buna intrucat Romania are zone naturale nepoluate.

Crosul "Fii sanatos cu Aloe vera"


Duminica 15 Mai are loc cea dea opta editie a crosului "Fii sanatos cu Aloe vera" Inscrierile se fac incepand cu ora 8,30 iar startul incepe la ora 10.
Cei interesati se vor aduna in Parcul Herastrau, intrarea din Piata Charles de Gaulle. Aniversarea Forever are ca deviza Stilul sanatos de viata care este promovat prin diverse activitati ce aduna la un loc un numar mare de participanti .
Mii de premii , surprize, muzica si distractie dau startul acestei competitii. Din familia Forever poti face parte si tu, trebuie doar sa doresti sa sustii acest eveniment prin miscare si voie buna.
Startul acestei competitiei si premiile vor fi inmanate de catre sportive medaliate pentru rezultatele minunate si de neegalat in sustinerea sportului romanesc.
Distanta de parcurs se intinde pe o suprafata de 4 km. si cuprinde mai multe categorii de varsta incepand de la 14 ani.


Forever Living Products este cel mai mare cultivator si distribuitor din lume al produselor pe baza de aloe vera pentru sanatate si frumusete. are peste zece mii de distribuitori in peste 140 de tari .Cea mai mare preocupare a intregului colectiv de cercetare este calitatea tuturor produselor.